Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Zingjir dore

Zingjir dore

Kodi i produktit: BEFASO-190221113707 62 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Zingjir dore

Zingjir dore

Zingjir dore

42 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Kuletë

Kuletë

21 €
Torte

Torte

41 €
Komplet: Zingjir, unazë, vathë

Komplet: Zingjir, unazë, vathë

31 €
Kuletë

Kuletë

21 €
Torte

Torte

30 €