Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
swarovski

swarovski

Kodi i produktit: BEFASO-190221101507 52 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Komplet: Zingjir, unazë, vathë

Varëse

Varëse

30 €
Unazë

Unazë

27 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Varëse

Varëse

54 €
Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Varëse

Varëse

50 €
Torte

Torte

38 €
Orë dore

Orë dore

52 €
Kuletë

Kuletë

21 €