Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Lule

Lule

Kodi i produktit: B-270221142106 17 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Lule e gjallë + Milka Chocolate

Lule

Lule

25 €
Lule

Lule

25 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Orë dore

Orë dore

52 €
Syze

Syze

22 €
Lule

Lule

25 €
Çantë krahu

Çantë krahu

41 €
Torte

Torte

30 €
Lule

Lule

25 €