Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Lule

Lule

Kodi i produktit: B-270221141430 17 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Lule e gjallë + Milka Chocolate

Lule

Lule

25 €
Lule

Lule

17 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Syze

Syze

34 €
Torte

Torte

70 €
Kuletë

Kuletë

21 €
Çantë krahu

Çantë krahu

41 €
Torte

Torte

45 €
Torte

Torte

65 €