Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Lule

Lule

Kodi i produktit: B-270221140546 27 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Lule e gjallë + Milka Chocolate

Lule

Lule

25 €
Lule

Lule

17 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Torte

Torte

44 €
Unazë

Unazë

23 €
Komplet: Zingjir, unazë, vathë

Komplet: Zingjir, unazë, vathë

31 €
Orë dore

Orë dore

52 €
Orë dore

Orë dore

52 €
Torte

Torte

40 €