Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-190221172809 60 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

70 €
Torte

Torte

41 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

swarovski

swarovski

52 €
Torte

Torte

60 €
Komplet: Zingjir, vathë

Komplet: Zingjir, vathë

30 €
Çantë krahu

Çantë krahu

41 €
Torte

Torte

44 €
Torte

Torte

37 €