Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-190221172622 45 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

38 €
Torte

Torte

40 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Syze

Syze

22 €
Varëse

Varëse

30 €
Torte

Torte

42 €
Verë Theranda Franconia

Verë Theranda Franconia

21 €
Zingjir dore

Zingjir dore

62 €
Zingjir

Zingjir

33 €