Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-190221172420 40 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

38 €
Torte

Torte

45 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Komplet: Zingjir, unazë, vathë

Komplet: Zingjir, unazë, vathë

31 €
1 Milion

1 Milion

98 €
Syze

Syze

22 €
Sauvage Dior

Sauvage Dior

110 €
Torte

Torte

25 €
Varëse

Varëse

66 €