Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-190221172230 48 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

58 €
Torte

Torte

42 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Orë dore

Orë dore

48 €
Orë dore

Orë dore

52 €
Kuletë

Kuletë

21 €
Zingjir

Zingjir

33 €
Torte

Torte

38 €
Unazë

Unazë

28 €