Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Black Prada

Black Prada

Kodi i produktit: B-190221152548 80 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Parfum

Gucci

Gucci

77 €
Sauvage Dior

Sauvage Dior

110 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Gucci

Gucci

77 €
Çantë krahu

Çantë krahu

41 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Torte

Torte

39 €
Varëse

Varëse

50 €
Torte

Torte

35 €