Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Idole

Idole

Kodi i produktit: B-190221151651 60 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Parfum 25ml

Black Opium

Black Opium

82 €
Burberry Black

Burberry Black

91 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Torte

Torte

62 €
Çantë krahu

Çantë krahu

34 €
Komplet

Komplet

26 €
Komplet: Zingjir, vathë

Komplet: Zingjir, vathë

88 €
Orë dore

Orë dore

42 €
Syze

Syze

22 €