Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Syze

Syze

Kodi i produktit: B-190221150929 34 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Syze

Syze

Syze

26 €
Syze

Syze

34 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Unazë

Unazë

23 €
Torte

Torte

43 €
Lule

Lule

17 €
Kuletë

Kuletë

21 €
Torte

Torte

44 €
Torte

Torte

42 €