Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-100321133647 39 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

39 €
torte

torte

38 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Torte

Torte

40 €
Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Torte

Torte

42 €
Torte

Torte

43 €