Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-100321125702 44 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

25 €
Torte

Torte

41 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Syze

Syze

22 €
Varëse

Varëse

30 €
Verë Theranda Franconia

Verë Theranda Franconia

21 €
Syze

Syze

34 €
Dolce Gabbana

Dolce Gabbana

97 €