Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-100321124439 36 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte

Torte

Torte

42 €
Torte

Torte

25 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Kuletë

Kuletë

18 €
Komplet: Zingjir, vathë

Komplet: Zingjir, vathë

30 €
Lule

Lule

27 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Lule

Lule

25 €
Orë dore

Orë dore

48 €