Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
Torte

Torte

Kodi i produktit: B-100321122436 35 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte per ditlindje

Torte

Torte

40 €
Torte

Torte

39 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Çantë krahu

Çantë krahu

26 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Varëse

Varëse

30 €
Torte

Torte

39 €
Lule

Lule

17 €
Unazë

Unazë

23 €