Siguria juaj është prioriteti ynë edhe në këto kohë të jashtëzakonshme. Dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë.
torte

torte

Kodi i produktit: B-100321115526 38 €
Sasia:

Përshkrimi i produktit

Torte per femij

Torte

Torte

39 €
Torte

Torte

35 €

Transporti FALAS

Në të gjitha porositë ofrojmë dërgesa 100% të sigurta, kudo në Kosovë

Ndihmë

Mbështetje në të gjitha kanalet e komunikimit, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 23:00

Dhurata të ndryshme

Dhurata të ndryshme për më të dashurit tuaj, për të gjitha moshat dhe gjinitë

Të fundit

Orë dore

Orë dore

48 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Komplet: Zingjir, vathë

Komplet: Zingjir, vathë

30 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Orë dore

Orë dore

48 €
Torte

Torte

37 €